Zonnepanelen zijn bij uitstek geschikt om op een duurzame manier energie op te wekken.

Zonnepanelen: laat de zon uw energierekening betalen

 

Zonnepanelen zijn bij uitstek geschikt om op een duurzame manier energie op te wekken. Dat maakt dat zonnepanelen een gezonde investering zijn, voor zowel het milieu als voor uw portemonnee!

 

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bestaan uit photovoltaïsche cellen, ook wel PV-cellen genoemd. Zo’n PV-cel zet zonlicht om in elektriciteit. De PV-installatie waarop een zonnepaneel is aangesloten verzamelt de zonne-energie in de vorm van gelijkstroom. Deze stroom wordt naar een omvormer in uw meterkast geleid en daarmee kunt u de opgewekte stroom direct als elektriciteit gebruiken in huis. De stroom die u niet gebruikt, wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet.

 

Uitsluitend bewezen kwaliteit

Visie Duurzaam is een PV-specialist met jarenlange ervaring in de branche. Wij maken uitsluitend gebruik van premium kwaliteit zonnepanelen die worden gefabriceerd door TIER 1 producenten en geven maar liefst 25 jaar garantie.

 

Visie Duurzaam ontzorgt van A tot Z

Overweegt u om zonnepanelen te laten installeren? Bent u op zoek naar een toekomstbestendige installatie en een betrouwbare installatiepartner met jarenlange kennis en ervaring in de branche? Dan bent u bij Visie Duurzaam aan het juiste adres.

 

Wij helpen u bij het maken van een juiste keuze voor zonnepanelen. De eerste stap is dat wij samen met u, ter plaatse bij u thuis, bekijken welke mogelijkheden er voor uw situatie zijn. Dit adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wij kijken op dat moment ook wat u nog meer kunt doen om uw energierekening omlaag te krijgen. Ons motto is niet voor niets: “Energielabel omhoog, energierekening omlaag”

 

Heeft uw een keuze voor zonnepanelen gemaakt? Dan zorgen wij voor een professionele installatie van uw solar-systeem. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs die allemaal meer dan 10 jaar werkervaring in het vak hebben. Echte vakmensen dus.

 

Btw zonnepanelen terugvragen

Wanneer u zonnepanelen aanschaft, kunt u in de meeste gevallen de betaalde btw terugvragen aan de Belastingdienst. De Belastingdienst beschouwt particulieren die stroom terug leveren aan het elektriciteitsnet namelijk als ondernemers. Daardoor kunt u de btw op aanschaf en installatie van zonnepanelen aan de Belastingdienst terugvragen. Bij een solar-systeem van 12 panelen scheelt dat al gauw € 750 tot € 1.000! Bij aanschaf van uw zonnepanelen adviseert Visie Duurzaam u graag over de mogelijkheden van deze btw-teruggaveregeling.

 

Stimuleringsregeling ‘Duurzaam Thuis’

De Provincie Limburg vindt het belangrijk dat we met z’n allen duurzamer gaan leven. Daarom heeft de Provincie Limburg de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis in het leven geroepen. Hiermee bieden zij huurders en woningeigenaren voordelige leningen voor energiebesparende maatregelen aan bestaande woningen in Limburg. Bijvoorbeeld zonnepanelen. De lening voor zonnepanelen betaalt u gedurende 10 of 15 jaar in maandelijkse termijnen af. Het grote voordeel is dat de besparing met zonne-energie op uw energierekening meestal een stuk hoger is dan de maandelijkse aflossing van uw lening. Deze stimuleringslening maakt het dus nóg aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen! U hoeft immers niet meteen een groot bedrag op tafel te leggen voor de aanschaf van uw solar-installatie én u begint direct met besparen op uw energienota. Visie Duurzaam vertelt u graag meer over de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dat kan via het contactformulier maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie!

Eerlijk advies nodig? U bent bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.