Betaal de duurzame investering in termijnen en begin direct met besparen met onze Duurzaamheidsfinanciering.

 

Als u onvoldoende eigen geld hebt of spaargeld niet wilt gebruiken, betaalt u eenvoudig de zonnepanelen en andere duurzame investeringen in termijnen. De besparing op de energiekosten is bijna altijd aanzienlijk hoger dan het maandbedrag waardoor u vanaf dag één geld over houdt. Zo bent u duurzaam bezig en bespaart tegelijkertijd.

 

Dit rekenvoorbeeld laat zien hoe u direct kunt besparen met de financiering van bijvoorbeeld zonnepanelen: Een gezin van 4 personen verbruikt gemiddeld ongeveer 4000 kwh stroom per jaar. Stel dat u hiervoor zonnepanelen koopt voor een bedrag van € 5400 dan levert dit als snel ruim € 20 per maand op!

Prijs installatie € 5.400

Besparing per jaar* € 920

Besparing per maand € 77

Maandtermijn € 54

Voordeel per maand € 23

 

*O.b.v. een stroom prijs van € 2,23

 

● Gebaseerd op een leenbrdrag van €5400 met een looptijd van 10 jaar en een rente van 3,9%. De totale kosten van de lening zijn € 6530

● De Nationale Duurzaamheidslening wordt verstrekt door Lender&Spender

● Visie Duurzaam treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Lender & Spender BV en geeft advies over de Nationale Duurzaamheidslening 

 

Wij hebben een exclusief samenwerkingsverband met Duurzaam Gefinancierd die de Nationale Duurzaamheidslening aanbiedt. Hierdoor kunt u uw zonnepanelen, thuisbatterij, isolatie of airco installatie eenvoudig financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

 

● Gemakkelijk online binnen een dag geregeld

● Vast bedrag per maand

● Vaste lage rente voor 10 jaar vast

● Je bent direct eigenaar van je installatie

● Kosteloos extra aflossen

● Geen afsluitkosten

● En geen kleine lettertjes

 

Geld lenen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dat kan via het contactformulier maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie!

Eerlijk advies nodig? U bent bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.