Airco: koel in de zomer, warm in de winter

 

We zijn steeds meer thuis en onze zomers worden steeds warmer. Daarom is het belangrijker dan ooit dat het klimaat in huis zo aangenaam mogelijk is. Een airco kan een uitkomst bieden en Visie Duurzaam helpt u graag bij het uitzoeken van het airconditioningsysteem dat het best bij uw wensen, situatie en budget past.

 

Airconditioning: meer dan koelen

Dat u met een airconditioning zorgt dat een ruimte in huis lekker koel wordt, weet u natuurlijk al lang. Maar wist u ook dat u met onze moderne aircosystemen van Mitsubishi kunt verwarmen? Zeker in combinatie met zonnepanelen kan het goedkoper zijn om een ruimte te verwarmen met behulp van een airco in plaats van met uw gasgestookte cv-ketel.

 

En niet alleen de temperatuur kan geregeld worden. Onze airconditioningsystemen zorgen er ook voor dat de luchtvochtigheid gereguleerd wordt, en dat de lucht gezuiverd wordt van stof, pollen en vuil. Een airco draagt dus direct bij aan een gezondere leefomgeving!

 

Kwaliteit en deskundigheid

Kwaliteit en deskundigheid; twee zaken die bij Visie Duurzaam hoog in het vaandel staan. Visie Duurzaam maakt uitsluitend gebruik STEK-gecertificeerde monteurs en van a-kwaliteit materiaal. Dat begint natuurlijk bij het merk airco: Mitsubishi Electric – wereldwijd marktleider in airconditioning en warmtepomp systemen –, maar ook voor de installatie maken zij uitsluitend gebruik van de beste materialen.

 

Conform de Europese wetgeving zijn al onze monteurs F-gassen gecertificeerd. Deze certificering heeft als doel de emissie van broeikasgassen uit airconditioningsystemen te vermijden.

 

Welke aircosysteem past bij u?

Voordat u een airconditioningsysteem bij ons koopt, kijken we altijd eerst samen welk systeem het beste bij uw situatie past. Natuurlijk zijn uw wensen daarbij heel belangrijk, maar er spelen ook andere factoren mee waar we rekening mee houden. Hoeveel kamers wilt u klimatiseren? Wat is de afmeting van de ruimte? Hoe wordt de ruimte gebruikt? En door hoeveel personen? Wat is de ligging van uw woning, vol in de zon of juist in de schaduw? Dit zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het maken van de juiste keuze voor uw airconditioning systeem. Daarom komt onze duurzaamheidsspecialist eerst bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Single-split of multi-split

De Mitsubishi Electric aircosystemen die wij aanbieden werken met zogeheten binnen- en buitenunits die aan elkaar gekoppeld zijn.

 

Een single-split aircosysteem is geschikt voor toepassing in één ruimte. Bij dit aircosysteem gaat het om één binnen- en één buitenunit die met elkaar verbonden zijn.

 

Bij een multi-split systeem zijn meerdere binnenunits aangesloten op één buitenunit. Zo kunt u dus meerdere ruimtes in huis koelen.

 

Afhankelijk van de ruimte en het gebruik adviseren wij u over hoe ‘zwaar’ de airco moet zijn; met andere woorden, welk vermogen de airco moet hebben.

 

De binnen- en buitenunits

De buiten-units van Mitsubishi Electric zijn speciaal ontworpen om goed te functioneren in ons klimaat. Ze zijn bestand tegen ieder weertype en zijn uiterst efficiënt en stil. De buiten-unit wordt door onze monteurs standaard trillingvrij op het dak of aan de gevel gemonteerd.

 

De binnen-units van Mitsubishi Electric zijn uiterst energiezuinig en fluisterstil. Ze zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de slaapkamer of werkkamer. De binnen-units zijn standaard voorzien van een filter-pakket dat ervoor zorgt dat de lucht gezuiverd wordt van pollen, stof en vuil.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de voordelen die een airco u kan bieden!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dat kan via het contactformulier maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie!

Eerlijk advies nodig? U bent bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.