Geen zorgen, wij regelen dit!

Onze kracht is ontzorgen!

Dat begint met een eerlijk advies. Samen bespreken we uw wensen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Gedurende het traject mag u rekenen op een vast aanspreekpunt die u begeleidt tijdens het hele traject.

 

Tussendoor nog vragen?

Geen probleem, daar zijn we voor!

Kortom, nergens meer naar omkijken op weg naar een duurzame woning.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn bij uitstek geschikt om op een duurzame manier energie op te wekken. Het is een goede stap om uw energielabel te verhogen en uw elektriciteitsrekening te verlagen. Visie Duurzaam is een PV-specialist met jarenlange ervaring in de branche en maakt gebruik van TIER 1 zonnepanelen en producten met hoge garanties. Wij leveren toekomstbestendige installaties en zoeken samen met u uit welke techniek het best bij u past. Contacteer ons voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij bespreken alle mogelijkheden vrijblijvend.

Laadpalen

Wie een elektrische auto rijdt, of wilt rijden, heeft natuurlijk een laadpaal nodig. Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft met een parkeerplaats, Visie Duurzaam adviseert en installeert de laadpalen om hierbij te ontzorgen. Welke laadpaal bij u past is natuurlijk situatie afhankelijk. Vraag onze duurzaamheidscoach naar de mogelijkheden.

Airco

Airco: koel in de zomer, warm in de winter We zijn steeds meer thuis en onze zomers worden steeds warmer. Daarom is het belangrijker dan ooit dat het klimaat in huis zo aangenaam mogelijk is. Een airco kan een uitkomst bieden en Visie Duurzaam helpt u graag bij het uitzoeken van het airconditioningsysteem dat het best bij uw wensen, situatie en budget past.

Isolatie

Warm in de winter, koel in de zomer. Een van de basis maatregelen om te verduurzamen is isolatie toepassen. Heeft u een woning dat gebouwd is na 1920, dan heeft uw woning meestal een spouw. Isoleren is bijna altijd een goede mogelijkheid. Benieuwd? Contacteer ons!

PVT

Elektriciteit opwekken in combinatie met een warmwaterbron! De PVT techniek is dubbel zo efficient en verlaagt zowel uw gas- als elektriciteitsrekening. De panelen wekken namelijk stroom op, maar vangen aan de achterzijde ook de warmte op. Deze wordt afgevoerd naar uw (Hybride-) warmtepomp om uw woning te voorzien van warmte.

Warmtepompen

Een van de laatste stappen in het verduurzaamtraject is het bekijken van uw verwarmingsbron. Heeft u een CV ketel en wilt u weten wat de opties zijn om minder gas te verbruiken? (Hybride) Warmtepompen zijn een goede optie om uw gasrekening te verlagen. VisieDuurzaam adviseert u bij de aanschaf van een warmtepomp en airconditioning!

Financiering en Subsidies

Verduurzamen is gunstig, niet alleen voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Op dit moment zijn er volop stimuleringen vanuit de overheid om te verduurzamen.

Energielabel

Gaat u uw woning verkopen dan bent u verplicht uw energielabel aan te vragen. Uw woning wordt geïnventariseerd door een EPA gecertificeerde adviseur, waarna u een officieel energielabel ontvangt.

Thuisbatterijen

U wekt uw stroom op met zonnepanelen en deze wilt u natuurlijk het liefst zelf verbruiken. Op dit moment kunt u nog volop profiteren van de salderingsregeling. In dit geval is het elektriciteitsnet in principe ´uw batterij´. De salderingsregeling wordt echter vanaf 2023 stapsgewijs afgebouwd, waardoor het verstandig is om ook over thuisbatterijen na te denken. De aanschaf van thuisbatterijen is op dit moment niet nodig, maar het kan wel verstandig zijn om een toekomstbestendig systeem te monteren waarop u op een later tijdstip uw thuisbatterij kunt aansluiten. Laat u adviseren door Visie Duurzaam en bekijk wat in uw geval mogelijk is met thuisbatterijen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dat kan via het contactformulier maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie!

Eerlijk advies nodig? U bent bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.