Onze diensten

Bekijk hieronder het overzicht van onze diensten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundig personeel. 

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn bij uitstek geschikt om op een duurzame manier energie op te wekken. Het is een goede stap om uw energielabel te verhogen en uw elektriciteitsrekening te verlagen.


Laadpalen

Wie een elektrische auto rijdt, of wilt rijden, heeft natuurlijk een laadpaal nodig. Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft met een parkeerplaats, Visie Duurzaam adviseert en installeert de laadpalen om hierbij te ontzorgen.

 

Airco

Een aangenaam klimaat in huis vinden we belangrijker dan ooit. Een airco kan uitkomst bieden en Visie Duurzaam helpt u graag bij het uitzoeken van airconditioningssysteem dat het best bij uw wensen, situatie en budget past.

 

Isolatie

Een van de basismaatregelen om te verduurzamen is het toepassen van isolatie. Heeft u een woning dat gebouwd is na 1920, dan heeft uw woning meestal een spouw en kan naisolatie in de meeste gevallen toegepast worden.

 

Warmtepompen

Heeft u een CV ketel en wilt u weten wat de opties zijn om minder gas te verbruiken? (Hybride) warmtepompen zijn een goede optie om uw gasrekening te verlagen.

 

Financiering en Subsidies

Verduurzamen is gunstig, niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Op dit moment heeft de overheid verschillende stimuleringsregelingen om verduurzamen zo financieel aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

Energielabel

Gaat u uw woning verkopen dan bent u verplicht een energielabel aan te vragen. Uw woning wordt geïnventariseerd door een EPA-gecertificeerde adviseur, waarna u een officieel energielabel ontvangt.

 

Thuisbatterijen

De aanschaf van thuisbatterijen is vanwege de huidige salderingsregeling nog niet nodig. Maar wanneer u zonnepanelen aanschaft wilt u de opgewekte stroom natuurlijk wel zelf gebruiken. Daarom is het verstandig om een toekomstbestendig systeem te monteren waarop u op een later tijdstip een thuisbatterij kunt aansluiten.

Geen zorgen, wij regelen dit!

Onze kracht is ontzorgen!

Dat begint met een eerlijk advies. Samen bespreken we uw wensen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Gedurende het traject mag u rekenen op een vast aanspreekpunt die u begeleidt tijdens het hele traject.

 

Tussendoor nog vragen?

Geen probleem, daar zijn we voor!

Kortom, nergens meer naar omkijken op weg naar een duurzame woning.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dat kan via het contactformulier maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie!

Eerlijk advies nodig? U bent bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

De persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.